FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene

Hvem er DD Dental?

Vi er et tysk dental laboratorium med base i Flensborg. Vi har i mere end 20 år, haft et tillidsfuldt samarbejde med tandlæger i både Danmark og Tyskland. Vores produktsortiment dækker hele rækken af produkter indenfor områderne tandteknik, protetik og tandregulering. Derudover tilbyder vi individuel marketingsupport og uddannelse, så din klinik får optimal succes.

Hvad laver DD Dental?

Vi fremstiller protetik af høj kvalitet, til rimelige priser. Desuden tilbyder vi tandlæger en omfattende vifte af tjenester inden for dental teknologi, markedsføring/support samt uddannelse.

Hvorfor behøver patienter ikke at frygte ulemper med hensyn til kvalitet og sikkerhed?

Vi bruger kun certificerede materialer fra førende navngivne producenter. Vores partner laboratorium i Hongkong opererer de samme kvalitetsstandarder, som tyske dental laboratorier. Desuden gennemfører vores dental ”mester” laboratorium i Flensborg både et kvalitet tjek og et sidste tjek, ved samtlige dentale produkter. Med en reklamationsfrekvens på mindre end 0,3 pct. igennem de sidste 20 år, er vores protetik ikke kun prissat lavt, men også af den højeste kvalitet.

Hvordan foregår bestillingsprocessen og hvor lang tid tager det?

Vi samarbejder med UPS.

Forløb, når I har en pakke der skal sendes til os:

  • 1. Ring til os på Tlf. 36950386, så tidligt som muligt på dagen (dvs. ligeså snart, i ved i har noget der skal sendes til os).
  • 2. Så kontakter vi UPS og bestiller en afhenting fra klinikken, samme dag.
  • 3. Dagen efter modtager vi pakken , som videresendes til laboratoriet.
  • 4. Efter ca. 9 arbejdsdage (orienter jer på vores ”Huskeseddel”), bliver ordren leveret retur til klinikken.

Da vi ved at nogle af jer har varierende lukketider, kan der evt. opstå problemer, hvis UPS ankommer efter jeres lukketid. Såfremt det vedrører jer, kan i finde en alternativ leveringsadresse, som vi oplyser UPS. (Udfyld vedlagte fuldmagt til UPS).

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg stadig har spørgsmål?

Såfremt du har spørgsmål, kan du kontakte vores DD Dental Team i Flensborg på telefon: 3695 0386 eller sende en mail til info(at)dd-dental.dk.