Kroner & broer

Spaltefri

Metal støbning
Metal støbning
Metal støbning
MK
MK
MK

Metal-keramiske kroner og broer benyttes af de fleste tandlæger og har været de mest populære proteseløsninger i de seneste 40 år. De er alsidige, pålidelige og tilgængelige i en række legeringer til dine kliniske behov:

  • Ædelmetal

  • Ædelmetal reduceret

  • Titanium

  • Uædelt metal (CoCr)

     

Metalfri
Calypso™
Calypso™

I modsætning til metal er naturlig dentin gennemsigtig. Takket være den gennemskinnelige zirconium-kerne opnår Calypso™ meget bedre æstetik end andre proteser.

Takket være zirconiums stabilitet, er Calypso™ også velegnet til lange broer, for hvilke andre porcelænsløsninger nogle gange ikke er egnede.

Fræset fuld zirconium
FMZ-2™
Fræset fuld zirconium
FMZ-2™

Med FMZ-2, vores næste generation af fuldt konturerede zirconium-kroner og broer, får tandlægerne mere fleksibilitet til at skabe det perfekte smil. Den højtransparente, unikke formel bag FMZ-2-zirconium leverer imponerende resultater, uden at det går ud over stabiliteten.

Samtidig er det ekstremt alsidigt og kan bruges til alle slags restaureringer. Til restaureringer af fortænder anbefaler vi at anvende labiael porcelænsflader for bedre æstetik.

VITA ENAMIC®
Keramisk komposit
VITA ENAMIC®
Keramisk komposit

VITA ENAMIC® består primært af et keramisk komposit forstærket af et polymernetværk. Ud over en høj elasticitet sikrer denne innovative hybridkeramik en særlig høj belastningskapacitet efter klæbemiddelfastgørelse.

VITA ENAMIC® har tandlignende materialegenskaber og er særligt velegnet til efterfølgende kronerestaureringer samt minimalt invasive restaureringer.

Lava™
Zirconium
Lava™
Zirconium

Zirconium er ikke det samme som zircon. Lava Zircon fra 3M ESPE er et æstetisk, biokompatibelt materiale af højeste kvalitet. Styrken og stabiliteten af Lava Zircons indvendige kerne giver et glimrende grundlag for kroner og broer lavet af zirconium-porcelæn.

Lava™ Plus
Med høj gennemskinnelighed
Lava™ Plus
Med høj gennemskinnelighed

Den uovertruffen naturlige skønhed af Lava™ Plus-zirconium med høj gennemskinnelighed tillader æstetiske restaureringer uden at gå på kompromis med stabilitet og lang levetid.

Til restaureringer af fortænder anbefaler vi at anvende labiael porcelænsflader for bedre æstetik.

Lava™
Ultimate
Lava™
Ultimate
e.max®
e.max®
Veneers
Ultra tynd non-prep
Veneers
Ultra tynd non-prep
Veneers
Komposit
Komposit
Kompositrestaureringer
Komposit
Kompositrestaureringer

Kompositrestaureringer er holdbare, reparerbare og milde mod de andre tænder. Anvendelsen af mikrozirconiumfyldstoffer forbedrer stabiliteten og slidegenskaben yderligere.

For broer og kindtandskroner skal restaureringer styrkes med en glasfiber- eller metalramme.

Stiftkonstruktion
Rodstiftkonstruktion
med aftagelig stift
Rodstiftkonstruktion
med aftagelig stift

Rodstiftkonstruktion med aftagelig stift for divergerende rødder. Glasfiberforstærket kompositstift med e.max-krone. For optimale resultater anbefaler vi Dentsply-præcisionsbor Standardstiftkonstruktion og Ferrule-design

Uforpligtende tilbud og personlig rådgivning

Har du spørgsmål, har du brug for flere oplysninger eller vil du aftale et møde med din personlige kunderådgiver?

WhatsApp

Send os en besked via WhatsApp.

Post

DD Dental GmbH
Hærvejen 9, Bov
DK-6330 Padborg