Medit i500

Smart deal

MEDIT i500 Smart Deal
The easy entry into digital dentistry

Udviklingen af intraorale scannere har været stor de seneste år. Scannerne bliver hurtigere og der bliver stadig flere muligheder og fordele for tandlægen. Men et køb af en intraoral scanner er stadig en stor investering.

DD Dental, som er en del af Modern Dental Group, lancerer nu Medit i500 - en digital intraoral farvescanner, der både giver dig alle fordelene af en moderne scanner, og som samtidig er en økonomisk overkommelig investering.

Medit i500 - brugervenlig, økonomisk overkommelig og effektiv. Disse tre fordele, i kombination med scannerens hastighed, og pulverfri scanning, gør denne scanner til et oplagt valg.

Prisen for Medit i500 intraorale farvescanner er 158.750 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer, udover scanneren selv, software, alle licensudgifter, bærbar computer af høj kvalitet, samt 10 GB datalagring i skyen. Det er muligt at tilkøbe ekstra datalagringsplads, eksempelvis er prisen for 1 TB 199,00 kr. pr. måned.

Nyhed! Nu kan du betale din scanner i rentefri rater!
Som noget nyt er det nu muligt at betale din Medit i500 i rater. Kontakt din dentalkonsulent og hør nærmere, ring på 36 95 03 86 eller skriv til  info(at)dd-dental.dk

Få et tilbud

Uforpligtende tilbud og personlig rådgivning

Har du spørgsmål, har du brug for flere oplysninger eller vil du aftale et møde med din personlige kunderådgiver?

WhatsApp

Send os en besked via WhatsApp.

Post

DD Dental GmbH
Hærvejen 9, Bov
DK-6330 Padborg