Modern Dental Lab i Dongguan

Sammen er vi uovervindelige

Det oprindelige Modern Dental Lab har i over 30 år ligget i Shenzhen/Kina. Fremtidsorienteret firmapolitik, motiverede medarbejdere og en række innovative udvidelser har sørget for, at Modern Dental Lab er blevet et af de største laboratorier i verden.

Efter færdiggørelsen af afdelingen i Shenzhen er dentallaboratoriet det største i verden og rummer desuden verdens største tandteknikerskole. Med en kapacitet på 5000 teknikere råder dette campus over et laboratorium i syv etager, som er udstyret med den bedste teknologi i verden.

De gode arbejdsbetingelser og sociale forhold for medarbejderne er også værd at nævne, og det er medvirkede til, at mange søger om ansættelse hos MDL. Der bliver lagt stor vægt på medarbejdertilfredshed, hvilket har en positiv indvirkning på produktiviteten og kvaliteten.

Vores partnerlaboratorium sørger for, at der udelukkende anvendes godkendte materialer fra kendte producenter. Den tandtekniske produktion overholder internationale standarder. Certificeringer efter kvalitetssystemerne ISO 9001, ISO 13485 samt systemet EN 46002 opfylder de omfattende krav til dokumentation og kvalitetsstyring. Dette sikres desuden af de højt kvalificerede tandteknikere og virksomhedens eget videreuddannelsesakademi samt tæt kontakt til forskning og industrien.

Da digitalt fremstillede tanderstatninger får stadigt større betydning, anvender vi desuden det digitale produktionscenter Modern Dental 3D Solutions i Emmerich, som hører under MDL.

DD Dental har nu i mere end 20 år arbejdet sammen med Modern Dental Group, den største dentallaboratoriegruppe, som er aktiv i hele verden.

slider
slider
slider
slider
slider
slider
slider

Uforpligtende tilbud og personlig rådgivning

Har du spørgsmål, har du brug for flere oplysninger eller vil du aftale et møde med din personlige kunderådgiver?

WhatsApp

Send os en besked via WhatsApp.

Post

DD Dental GmbH
Hærvejen 9, Bov
DK-6330 Padborg